Monday, April 09, 2007

Onödigt? Farligt? Underhållande?

Det finns tusentals onödiga, meningslösa spel på vårt nät.. De kan vara väldigt simpla, men också rätt avancerade. Eller.. meningslösa kanske de inte är.. De fyller ju syfter att underhålla en stund och kanske bjuda på ett skratt..

Det finns spel där man flaxar med Prins Charles öron upp i himlen..
Det finns spel där man slungar ut hönor som ska studsa på marken och på studsmattor så långt de kan, men man får akta köttkvarnarna som står uppradade längs vägen..

En del spel är sexistiska...
Spelade häromdagen ett spel där man ska stirra på en tjejs bröst när hon inte ser. Man har en minut på sig att klara av att titta en viss mängd... När man klarat det så börjar man om eller slutar.. Ingen andra level finns. Blir man upptäckt får man en ölburk i skallen.

Ett annat sexistiskt spel är att man ska fånga ölflaskor i en back och ju fler man fångar desto mer tar en tjej av sig..
Undrar hur lång tid det tar för folk att skapa ett spel där man fångar upp paraplydrinkar och ser en karl klä av sig..?

Så är dessa spel farliga? Främjar de en sned syn på alkohol och könsrollerna? Skapar det dumma barn som spelar simpla spel som ej stimulerar hjärnan? Blir barnen farliga av att se höns kastas in i köttkvarnar?

Är spelen onödiga? Uppfyller de inget giltigt syfte?

Är de underhållande?... eller är de bara sjuka, konstiga och motbjudande...

Det kan man fråga sig.. hur som helst så måste jag säga att när lusten faller på och inget kul finnes att göra kan ett litet spel lätta upp tillvaron... Välj och vraka kring spelen och spela inte de du ogillar...
Make up your own mind... Vi folk kommer ändå aldrig komma överens allihopa...
/ Tjipp!

1 comment:

Anonymous said...

det man kanske också ska lägga till här jenny är att du säkert satt i 45-60 minuter till att få se tjejernas bröst samt lyckas stirra på den andre brudens bröst i nån halvtimma... BUSTED! =D


så lite underhållande måste dom ju ha varit eller?