Monday, January 05, 2009

Strumpor och sådant..

Imorse när jag skulle klä mig insåg jag att jag packat ner alla strumpor utom ett par. Det jag skulle ha på mig idag. Tyvärr var det paret inte kompatibelt. Jag orkade inte öppna min fullpackade väska och rota fram ett nytt par så jag valde att gå i en blå och en grön strumpa.

När jag hoppat på bussen och den börjar skumpa iväg börjar det låta konstigt och ryckte i hela bussen. Då var det dörren som inte ville stängas ordentligt. Busschaffisen slet i den, men det hjälpte inte. Han brummade iväg ändå och med ett bedövande larmljud åkte vi från stan. Jag stoppade genast in mina hörlurar och stängde ute ljudet med Lasse :)
Jag erbjöd honom min hjälp - jag som ju är en sådan bussexpertis! Jag menar fordon är ju min stora passion ;) Till slut lyckades i alla fall chauffören trixa lite med nödöppnaren och så fungerade dörren.. :)

När vi var framme vid flygplatsen tog jag mitt pick och pack och lämnade bussen. Men då går helt plötsligt handtaget på mitt handbagae sönder så där står jag och sliter i små testar.. Försökte laga på ett snyggt sätt, men det blev en ganska så ful knut.
Planet landade, jag skaffade taxi och hoppade in. När jag väl kommit hem ser jag att jackans dragkedja har gått upp. Jag sitter fast med dragkedslåset i halsen och öppet resten. Jag lyckas inte dra ner den så jag får krångla mig ur bakvägen. Jackan över huvudet..

En riktigt gå-sönder-dag!

På något sätt kan jag inte låta bli att undra om strumporna har något med det att göra. Kanske är det dåligt att gå i omaka par?

3 comments:

Anonymous said...

Ajaj det låter ju ingen vidare.. Hoppas du får bättre nästa dag. Mamma

Helena (misspkm) said...

Jag hoppas verkligen inte att de omaka strumporna hade något med saken att göra.. men man kan ju inte annat än att undra. Håll dig till de äkta makarna i framtiden. Skönt att du kom hem helskinad iallafall... även om inte allt kom hem helskinat. Kram kram

Anonymous said...

Underbar dag du hade...
Ibland måste man ha sådana också ;)